Referenser

Några av de arbeten vi utfört genom åren

2020, Kägleholms Herrgård
Renovering av Kägleholms Herrgård. Ansiktslyft från källare till vind. Arkitektur och byggnadsvård gjorde ett fantastiskt underlag. Vi renoverade och utförde kraft-, belysnings- och datainstallationer. Beställare: Herrgårdens ägare.

2020, Potatislager
Nyproduktion av lagerlokal för Stora Mellösa Potatis efter brand i gamla lagret. Vi projekterade och utförde kraft- och belysningsinstallation. Beställare: Länsförsäkringar.

2019, Skönhetssalong Ladugårdängen
Hyresgästanpassningar för skönhetssalong i Örebro. Vi projekterade och utförde kraft-, belysnings- och datainstallationer. Beställare: BJC Group.

2019, Hyreshus Hertig Karl Allé
Renovering av hyreshus på Hertig Karls Allé i smakfull stil. Vi projekterade och utförde kraft-, belysnings- och datainstallationer. Beställare: Bygg-Ingvar AB. (Sunnemark Fastigheter)

2019, Hallsbergs Församling
Projektering och utförande av yttre belysningsanläggning med strålkastare och pollare vid Adventskyrkan i Hallsberg. Beställare: Hallsbergs Församling.

2019, Pålsboda Företagshotell
Utbyte av traditionella kvicksilverarmaturer i produktionslokal för AQ Segerström till Dalistyrda ledarmaturer. Beställare: Pålsboda Företagshotell.

2019, Renovering lantlig gård Hidingsta
Vi projekterade och utförde kraft-, belysnings- och datainstallationer i traditionsenlig stil. Beställare: Gårdens ägare.

2019, Maskinhall
Nyproduktion av lokaler för församlingens maskinpark samt nya personalutrymmen. Pålsboda Kyrka. Vi projekterade och utförde kraft-, belysnings- och datainstallationer. Beställare: Thomas Knutssons Bygg AB.

2018-2019, MOJO Boats
Hyresgästanpassning för MOJO Boats nya lokaler i Pålsboda. Vi projekterade och utförde kraft-, belysnings- och datainstallationer. Beställare: MOJO Boats

2018, Sköllersta Församling
Byte av brandlarm i Pålsboda Kyrka till adresserbart från tidigare analogt. Beställare: Sköllersta Församling

2017-2018, Sköllersta Församling
Helrenovering av Sköllersta Kyrka. Omfattande totalrenovering av kyrkan som utfördes i noggrant samråd med Arkitektur och Byggnadsvård. Vi projekterade och utförde kraft-, belysnings- och datainstallationer. Beställare: Sköllersta Församling

2018, Mullhyttans Kyrka
Renovering av kraft- och belysningsinstallationer i Mullhyttans kyrka. Beställare: Knista Församling

2018, BRA Maskiner AB
Utbyte av befintliga lysrörsarmaturer till ledarmaturer i produktionslager.

2016-2018, KV Karmen Etapp 2
ROT-renovering av 80 st lägenheter och nyproduktion av 55 lägenheter.

2018, Brandskadad villa Hallsberg
Återuppbyggnad av villa efter brand. Vi projekterade och utförde kraft-, belysnings- och datainstallationer. Beställare: Thomas Knutsson Bygg AB (Länsförsäkringar)

2017-2018, Eyracenter
Nyproduktion av lokaler för hyresgäster vid Orvar Bergmark Plats. Vi projekterade och utförde kraft-, belysnings-, data-, larm- och styrinstallationer. Beställare: Eyrafältets Utvecklings AB

2017, Brandskada i verkstad/garage i Kårberg
Nyinstallation av belysning och kraft.

2016, Brandskada Dalby
Återuppbyggnad av villa efter brand. Vi projekterade och utförde kraft-, belysnings- och datainstallationer. Beställare: Thomas Knutsson Bygg AB (Länsförsäkringar)

2016, Ombyggnad Aros tryckeri i Västerås
Vi projekterade och utförde kraft-, belysnings- och datainstallationer. Beställare: Elfemman AB

2016, Sköllersta Församling
Installation av belysning på kyrkogård Pålsboda Kyrka.