Pågående projekt

2020-2021, Sverigelager Swedol

Tillbaka igen för utökning av lager och kontorsytor med 11000kvm. Vi utför El-tele-data-fiber-brandlarm. Passerkablage, CCTV-kablage, larmkablage. Beställare: Swedol. Utförandeentreprenad.

2020-2021, Brändåsengården

Renovering av släktgård i kulturstil. Vi projekterade och utförde kraft-, belysnings- och datainstallationer. Beställare: Bygg-Ingvar AB.

2020-2021, Brandskadad villa Örebro

Återuppbyggnad av villa efter brand. Vi projekterade och utförde kraft-, belysnings- och datainstallationer.

Avslutade projekt

2020, Kägleholms Herrgård
Renovering av Kägleholms Herrgård. Ansiktslyft från källare till vind. Arkitektur och byggnadsvård gjorde ett fantastiskt underlag. Vi renoverade och utförde kraft-, belysnings- och datainstallationer. Beställare: Herrgårdens ägare.

2020, Potatislager
Nyproduktion av lagerlokal för Stora Mellösa Potatis efter brand i gamla lagret. Vi projekterade och utförde kraft- och belysningsinstallation. Beställare: Länsförsäkringar.

2019, Skönhetssalong Ladugårdängen
Hyresgästanpassningar för skönhetssalong i Örebro. Vi projekterade och utförde kraft-, belysnings- och datainstallationer. Beställare: BJC Group.

2019, Hyreshus Hertig Karl Allé
Renovering av hyreshus på Hertig Karls Allé i smakfull stil. Vi projekterade och utförde kraft-, belysnings- och datainstallationer. Beställare: Bygg-Ingvar AB. (Sunnemark Fastigheter)

2019, Hallsbergs Församling
Projektering och utförande av yttre belysningsanläggning med strålkastare och pollare vid Adventskyrkan i Hallsberg. Beställare: Hallsbergs Församling.

2019, Pålsboda Företagshotell
Utbyte av traditionella kvicksilverarmaturer i produktionslokal för AQ Segerström till Dalistyrda ledarmaturer. Beställare: Pålsboda Företagshotell.

2019, Renovering lantlig gård Hidingsta
Vi projekterade och utförde kraft-, belysnings- och datainstallationer i traditionsenlig stil. Beställare: Gårdens ägare.

2019, Maskinhall
Nyproduktion av lokaler för församlingens maskinpark samt nya personalutrymmen. Pålsboda Kyrka. Vi projekterade och utförde kraft-, belysnings- och datainstallationer. Beställare: Thomas Knutssons Bygg AB.

2018-2019, MOJO Boats
Hyresgästanpassning för MOJO Boats nya lokaler i Pålsboda. Vi projekterade och utförde kraft-, belysnings- och datainstallationer. Beställare: MOJO Boats

2018, Sköllersta Församling
Byte av brandlarm i Pålsboda Kyrka till adresserbart från tidigare analogt. Beställare: Sköllersta Församling

2017-2018, Sköllersta Församling
Helrenovering av Sköllersta Kyrka. Omfattande totalrenovering av kyrkan som utfördes i noggrant samråd med Arkitektur och Byggnadsvård. Vi projekterade och utförde kraft-, belysnings- och datainstallationer. Beställare: Sköllersta Församling

2018, Mullhyttans Kyrka
Renovering av kraft- och belysningsinstallationer i Mullhyttans kyrka. Beställare: Knista Församling

2018, BRA Maskiner AB
Utbyte av befintliga lysrörsarmaturer till ledarmaturer i produktionslager.

2016-2018, KV Karmen Etapp 2
ROT-renovering av 80 st lägenheter och nyproduktion av 55 lägenheter.

2018, Brandskadad villa Hallsberg
Återuppbyggnad av villa efter brand. Vi projekterade och utförde kraft-, belysnings- och datainstallationer. Beställare: Thomas Knutsson Bygg AB (Länsförsäkringar)

2017-2018, Eyracenter
Nyproduktion av lokaler för hyresgäster vid Orvar Bergmark Plats. Vi projekterade och utförde kraft-, belysnings-, data-, larm- och styrinstallationer. Beställare: Eyrafältets Utvecklings AB

2017, Brandskada i verkstad/garage i Kårberg
Nyinstallation av belysning och kraft.

2016, Brandskada Dalby
Återuppbyggnad av villa efter brand. Vi projekterade och utförde kraft-, belysnings- och datainstallationer. Beställare: Thomas Knutsson Bygg AB (Länsförsäkringar)

2016, Ombyggnad Aros tryckeri i Västerås
Vi projekterade och utförde kraft-, belysnings- och datainstallationer. Beställare: Elfemman AB

2016, Sköllersta Församling
Installation av belysning på kyrkogård Pålsboda Kyrka.